Seurakuntakoti Tuomi-Aho

Kiintokalliontie 1, 60720 Tuomikylä

Avoinna tilaisuuksien yhteydessä.

Historiaa

Seurakuntakoti on valmistunut vuonna 2017. Sen on suunnitellut ilmajokelainen arkkitehti Mikko Ranto.

Toiminta

Tuomikylän ja Ahonkylän yhteisellä seurakuntakodilla järjestetään erilaisia seurakunnan tilaisuuksia ja tapahtumia sekä kerhotoimintaa.

Kiintokalliontie 1, 60720 Tuomikylä

Vauva- ja taaperomuskari

Vauva- ja Taaperomuskari on lasten ja aikuisten yhteinen kerho. Vauvojen ja taaperoiden kanssa lorutellaan ja körötellään klo 13.30 alkaen noin 20 minuutin ajan. Muskarituokion jälkeen juodaan kahvit ja voidaan vaihtaa kuulumisia.

Kiintokalliontie 1, 60720 Tuomikylä