Seurakuntakoti Tuomi-Aho

Kiintokalliontie 1 , 60720 Tuomikylä

Avoinna tilaisuuksien yhteydessä.

Historiaa

Seurakuntakoti on valmistunut vuonna 2017. Sen on suunnitellut ilmajokelainen arkkitehti Mikko Ranto.

Toiminta

Tuomikylän ja Ahonkylän yhteisellä seurakuntakodilla järjestetään erilaisia seurakunnan tilaisuuksia ja tapahtumia sekä kerhotoimintaa.

Lähellä sijaitsevia tiloja ja kohteita

Koskenkorvan seurakuntatalo

Kiintokalliontie 1, 60720 Tuomikylä

Perhekerho on lasten ja aikuisten kohtaamispaikka, johon lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa. Perhekerho kutsuu pysähtymään elämän huiskeen keskellä ja jakamaan yhdessä arjen kysymyksiä. Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä. Aikuisilla on oltava kerhossa kasvomaski.

Perhetupa

Perhetupa kutsuu kaikenikäisiä seurakuntalaisia vauvasta vaariin ja mummiin viettämään yhteistä aikaa. Perhetuvassa on mahdollisuus keskusteluun, leikkimiseen ja yhdessä touhuamiseen. Aikuisilla on oltava kerhossa kasvomaski.

Askartelupyhis

Askartelupyhis on pienten ja kouluikäisten lasten (3-12-vuotiaat) toimintaa. Askartelupyhiksessä askarrellaan, leikitään, hiljennytään ja lauletaan. Lapsille tarjotaan myös välipala (sämpylät ja mehua). Askartelupyhikseen ei tarvitse ennakkoilmoittautua.

Mukaan voi tulla myös myöhemmin koulupäivän jälkeen.