Seurakuntakoti Tuomi-Aho

Kiintokalliontie 1 , 60720 Tuomikylä

Avoinna tilaisuuksien yhteydessä.

Historiaa

Seurakuntakoti on valmistunut vuonna 2017. Sen on suunnitellut ilmajokelainen arkkitehti Mikko Ranto.

Toiminta

Tuomikylän ja Ahonkylän yhteisellä seurakuntakodilla järjestetään erilaisia seurakunnan tilaisuuksia ja tapahtumia sekä kerhotoimintaa.

Lähellä sijaitsevia tiloja ja kohteita

Koskenkorvan seurakuntatalo

Kiintokalliontie 1, 60720 Tuomikylä

Kohtaamispaikka Perhetupa

Huom! Perhetupaan on ennakkoilmoittautuminen p. 040 545 5182. Ilmoittautuminen alkaa tunti ennen kerhon alkua. Kerro ilmoittautuessasi montako henkilöä teiltä on tulossa. Jokaiselle lähetetään vastauskuittaus. Max. 20 hlöä/kerho. Aikuisten on käytettävä kerhossa kasvomaskia.

Perhetupa kutsuu kaikenikäisiä seurakuntalaisia vauvasta vaariin ja mummiin viettämään yhteistä aikaa. Perhetuvassa on mahdollisuus keskusteluun, leikkimiseen ja yhdessä touhuamiseen.

Kiintokalliontie 1, 60720 Tuomikylä

Vauva- ja taaperokerho

Huom! Vauva- ja taaperokerhoon on ennakkoilmoittautuminen p. 040 620 6291. Ilmoittautuminen alkaa tunti ennen kerhon alkua. Kerro ilmoittautuessasi montako henkilöä teiltä on tulossa. Jokaiselle lähetetään vastauskuittaus. Max. 20 hlöä/kerho. Aikuisten on käytettävä kerhossa kasvomaskia.

Vauva- ja taaperokerhossa tapaat äitejä ja isiä vauvojen/taaperoiden kanssa.