Hautausmaan kausityöntekijä

Ilmajoen seurakunta hakee hautausmaalle kausityöntekijöitä viheralueiden hoito- ja kunnossapitotehtäviin. Tehtävä edellyttää oma-aloitteisuutta, ahkeruutta sekä kykyä fyysiseen ulkotyöhön. Kausitöitä voivat hakea vähintään 18 vuotta täyttäneet. Määräaikainen työsuhde kestää 2-6kk, joka alkaa huhtikuun loppupuolella ja päättyy lokakuun loppuun menneessä. Palkkaus KirVesTes:n 202 vaativuusryhmän mukaan. Kausityöntekijöitä tullaan haastattelemaan seurakunnan toimesta henkilökohtaisella kutsulla.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluettelon kera 22.3.2021 mennessä osoitteeseen jussi-pekka.viianen@evl.fi tai Ilmajoen seurakunta

Hautausmaan kesätyöntekijöitä

Ilmajoen seurakunta hakee hautausmaalle kesätyöntekijöitä nurmikonleikkuuseen. Työsuhde kestää neljä viikkoa. Kesätyöntekijän tulee olla 17 vuotta täyttänyt työn alkaessa. Tuo täytetty hakemus hautausmaan toimiston postilaatikkoon 22.3.2021. Voit myös tulostaa sen tästä linkistä ja palauttaa hautausmaan toimistolle.

Tiedustelut kausi- ja kesätöihin liittyen:

Jussi-Pekka Viianen 044-779 0079, MA-PE klo 7-14