Suntio

Ilmajoen seurakunnassa on haettavana suntion tehtävä.

Suntion pääasiallisiin tehtäviin kuuluvat kirkko- ja kappelirakennuksista huolehtiminen ulkoalueineen sekä seurakunnassa järjestettävien tilaisuuksien, jumalanpalvelusten ja toimitusten valmistelu ja niissä avustaminen. Suntio toimii myös osana seurakunnan hautaus- ja kiinteistötoimea pääasiallisena vastuualueenaan puutarhatyöt.

Tehtävän palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 402 mukaisena kuukausipalkkana. Tehtävään valittavalta edellytetään koulutuksen tai työkokemuksen kautta hankittua osaamista kiinteistötoimen tehtävien tai suntion tehtävän hoitamisesta. Lisäksi toivomme puutarha-alan osaamista.

Hakemukset toimitetaan 24.5.2021 klo 15 mennessä seurakuntaan joko postitse osoitteella Ilmajoen seurakunta, kirkkoneuvosto, Kirkkotie 37, 60800 ILMAJOKI tai sähköpostitse ilmajoen.seurakunta@evl.fi. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun henkilön on toimitettava seurakunnan työterveyslääkärin antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävä tulee ottaa vastaan 1.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Lisätietoja saat Työnjohtaja Jussi-Pekka Viianen, 0447790079, jussi-pekka.viianen@evl.fi

**************************************************************************************************************

Lastenohjaaja

Ilmajoen seurakunnassa on haettavana 31.5.2021 klo 14 mennessä lastenohjaajan työsopimussuhde. Ilmajoen seurakunnassa on kuusi lastenohjaajan tehtävää, joista yksi on johtava lastenohjaaja. Tehtävän vastaanotto on 2.8.2021.

Työhön sisältyy päiväkerhotyötä, monenlaista perhekerhotyötä ja tarvittaessa rippikoulutyötä. Työntekijällä tulee olla käytettävissä oma auto, sillä kerhopisteet sijaitsevat eri puolilla Ilmajokea ja työpäivän aikana mahdollisesti liikutaan kerhopisteiden välillä. Työaikaan kuuluu myös ilta-, viikonloppu- ja leirityötä. Toivomme hyviä valmiuksia erilaisten ihmisten kohtaamiseen ja tiimityötaitoja. Arvostamme sosiaalisen median taitoja.

Tehtävä täytetään kokoaikaisena, 38 t 15 min/viikko. Palkkaus on KirVESTES mukainen, vaativuusryhmä on 402 (peruspalkka 2 051,15 + mahdolliset lisät). Ennen työsopimussuhteen vastaanottamista hakijalta edellytetään esitettäväksi lääkärintodistus ja KL 6:33§:n mukainen rikosrekisteriote. Valittavan henkilön on oltava konfirmoitu ev.lut. kirkon jäsen. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 31.5.2021 klo 14 mennessä Ilmajoen seurakuntaan sähköpostilla osoitteeseen ilmajoen.seurakunta@evl.fi. Aihekenttään pyydetään laittamaan merkintä ”lastenohjaajan tehtävä”. Haastattelut pidetään 22.6.2021.

Lisätietoja antaa johtava lastenohjaaja Anu Tuomi p. 040 358 2456.