Avoimet työpaikat

Täältä löydät avoimet työpaikkamme.

Tutustu myös muihin kirkon avoimiin työpaikkoihin koko Suomen alueelta tästä linkistä.

Ilmajoen seurakunta hakee kesä- ja kausityöntekijöitä

Kalajaisten leirikeskuksen työntekijä

Paikka on täytetty!

Hautausmaan kausityöntekijä

Ilmajoen seurakunta hakee hautausmaalle kausityöntekijöitä viheralueiden hoito- ja kunnossapitotehtäviin. Tehtävä edellyttää motivoitunutta asennetta sekä kykyä fyysiseen ulkotyöhön. Kausitöitä voivat hakea vähintään 18 vuotta täyttäneet. Määräaikainen työsuhde kestää 2-6kk, joka alkaa huhtikuun loppupuolella ja päättyy lokakuun loppuun menneessä. Kerro hakemuksen yhteydessä minä ajankohtana olet käytettävissä. Viikkotyöaika on 38h, 45min. Palkkaus KirVesTes:n 202 vaativuusryhmän mukaan. Kausityöntekijöitä tullaan haastattelemaan seurakunnan toimesta henkilökohtaisella kutsulla.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluettelon kera 22.3 mennessä osoitteeseen laura.tamminen@evl.fi (jussi-pekka.viianen@evl.fi) tai Ilmajoen seurakunta/Laura Tamminen, Kirkkotie 37, 60800 Ilmajoki.

Tiedustelut kausi- ja kesätöihin liittyen: Laura Tamminen ma-pe klo 9-14, puh. 044-721 3065.

Hautausmaan kesätyöntekijöitä

Ilmajoen seurakunta hakee hautausmaalle kesätyöntekijöitä nurmikonleikkuuseen. Työsuhde kestää neljä viikkoa. Kesätyöntekijän tulee olla 17 vuotta täyttänyt työn alkaessa. Tule täyttämään hakemus 22.3 klo 14 mennessä hautausmaan toimistolle. Voit myös tulostaa sen tästä linkistä ja palauttaa hautausmaan toimistolle tai lähettää osoitteeseen Ilmajoen seurakunta/Laura Tamminen, Kirkkotie 37, 60800 Ilmajoki.