Ruusut nuottien päällä.

Musiikki

Seurakunnan kanttorit vastaavat musiikista jumalanpalveluksissa, kirkollisissa toimituksissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa.

Kanttorit eivät vain soita ja säestä, kun seurakunta laulaa, vaan he käyttävät mielellään myös sinun kykyjäsi, kun seurakunnassa tarvitaan musiikkia. Voit tulla mukaan varhaisnuorten Dooriset-kuoroon, Kirkkokuoroon, Koraalikuoroon tai Tuomas-kuoroon.

Seurakunnan kuorot

Varhaisnuorten kuoro Dooriset kokoontuu kevään ja syksyn toimintakausina torstaisin klo 16.30-17.15 seurakuntakeskuksen Kellosalissa.

Kirkkokuoro kokoontuu kevään ja syksyn toimintakausina torstaisin klo 18.30 seurakuntakeskuksen Kellosalissa.

Koraalikuoro kokoontuu kevään ja syksyn toimintakausina keskiviikkoisin klo 18.30 seurakuntakeskuksen Kellosalissa.

Tuomaskuoro kokoontuu kevään ja syksyn toimintakausina joka toinen tiistai klo 18.30 seurakuntakeskuksen Kellosalissa.