Äiti ja isä pitävät vauvaa sylissään.

Lapset ja perheet

Tuleva tapahtumia

syksy 2022

Syksyn päiväkerhoryhmiin voi vielä jälki-ilmoittautua on alkanut. Ilmoita vuonna 2017, 2018 tai 2019 syntynyt lapsesi päiväkerhoon ilmoittautumislomakkeella. Tuomi-Ahon seurakuntakodilla järjestetään myös erillinen 2v. päiväkerho vuonna 2020 syntyneille lapsille. Kysy lisää Anulta p. 040 358 2456 tai anu.tuomi@evl.fi

- Vauvanpäivän vauvamuskarit Kirkonkulmassa ja Tuomi-Ahon seurakuntakodilla pe 30.9. klo 10

- Mikkelinpäivän perhemessu kirkossa su 2.10. klo 12. Messun jälkeen kirkkokahvit, enkelinäyttely kirkossa, Kirkonkulmassa enkeliaskartelua ja rastirata kirkon ympäristössä klo 14.30 saakka.

Mobiiliraamattu lapsille

Israelilainen perhe, johon kuuluu äiti, isä, ja kaksi lasta.Lasten Raamattusovellus on mobiililaitteilla toimiva interaktiivinen lastenraamattu. Sovelluksessa on 40 eri raamatunkertomusta, jotka voi joko lukea tai kuunnella. Värikkäästi kuvitetut kertomukset, kosketusnäytöllä liikuteltavat hahmot, kivat tehtävät ja sanomaa kertaavat kysymykset tarjoavat lapselle innostavan lukukokemuksen.

Lasten Raamattusovellus on suunnattu noin 4–8 -vuotiaille. Sovellus toimii Android- ja iOS-laitteilla. Sen voi ladata ilmaiseksi sovelluskaupoista nimellä Lasten Raamattusovellus tai osoitteessa bible.com/lapsetLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Ilmajoen seurakunta - Lapset ja perheet -logo. Logo on lasten piirtämä ja värikäs.

Varhaiskasvatuksen toimisto

Kirkonkulman päiväkerhotalossa

postiosoite:
Seurakunnan varhaiskasvatus
Kirkkotie 37
60800 Ilmajoki

Kerhopisteissä olevat puhelimet

Kirkonkulman päiväkerhotalo p. 0400 374 070
Koskenkorvan seurakuntatalo p. 0400 565 034

Katso lastenohjaajien yhteystiedot täältä »