Äiti ja isä pitävät vauvaa sylissään.

Lapset ja perheet

Tuleva tapahtumia

Syksyn 2024 päiväkerhoryhmiin voi vielä kysellä vapaita paikkoja. Ilmoita vuonna 2018-2022 syntynyt lapsesi päiväkerhoon ilmoittautumislomakkeella.  Kysy lisää Anulta p. 040 358 2456 tai anu.tuomi@evl.fi.

Kesä 2024

* Kesätoimintaa Kirkonkulmassa perheille 3.6.-2.8. arkipäivisin klo 9-15 ( ei viikoilla 28-29). Kesätoimintaan voivat osallistua kaiken ikäiset lapset yhdessä aikuisen kanssa. Kirkonkulmassa voi leikkiä, pelata, askarrella, ulkoilla tai vaikkapa uppoutua keskusteluun muiden aikuisten kanssa. Kesätoiminnassa voi silloin tällöin olla myös ohjattua toimintaa. Voit osallistua kesätoimintaan oman aikataulusi mukaan. Kesätoimintaan ei tarvitse ilmoitautua ja se on maksutonta. Mukaan voi ottaa myös eväät. Käytössä on mikro. Tarjolla on kahvia, teetä ja mehua.

* Kouluun lähtevien siunaaminen Ilmajoen kirkossa ke 7.8. klo 15-19. Kutsukirje tuleville ekaluokkalaisille lähetetään kesän aikana.

* Perheleirit Kalajaisissa
1. 2.-4.8.2024
2. 30.8.-1.9.
Ilmoittautuminen leireille alkaa 10.6. osoitteessa www.ilmajoenseurakunta.fi/ilmoittautuminen
Perheleirin hinta 25e aikuinen, 15e 4-14v. lapsi, alle 3v. ilmaiseksi. Maksimimaksu 70e/perhe
Leirille otetaan 8 perhettä. Perhe voi osallistua yhdelle leirille.

Mobiiliraamattu lapsille

Israelilainen perhe, johon kuuluu äiti, isä, ja kaksi lasta.Lasten Raamattusovellus on mobiililaitteilla toimiva interaktiivinen lastenraamattu. Sovelluksessa on 40 eri raamatunkertomusta, jotka voi joko lukea tai kuunnella. Värikkäästi kuvitetut kertomukset, kosketusnäytöllä liikuteltavat hahmot, kivat tehtävät ja sanomaa kertaavat kysymykset tarjoavat lapselle innostavan lukukokemuksen.

Lasten Raamattusovellus on suunnattu noin 4–8 -vuotiaille. Sovellus toimii Android- ja iOS-laitteilla. Sen voi ladata ilmaiseksi sovelluskaupoista nimellä Lasten Raamattusovellus tai osoitteessa bible.com/lapsetLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Ilmajoen seurakunta - Lapset ja perheet -logo. Logo on lasten piirtämä ja värikäs.

Varhaiskasvatuksen toimisto

Kirkonkulman päiväkerhotalossa

postiosoite:
Seurakunnan varhaiskasvatus
Kirkkotie 37
60800 Ilmajoki

Kerhopisteissä olevat puhelimet

Kirkonkulman päiväkerhotalo p. 0400 374 070
Koskenkorvan seurakuntatalo p. 0400 565 034

Katso lastenohjaajien yhteystiedot täältä »