Isä ja lapsi ovat lukemassa värikästä lastenkirjaa.

Lapset ja perheet

Tuleva tapahtumia

Syksy 2019

Syyslomaviikolla (viikko 42) ei ole perhekerhoja, päiväkerhoja eikä vauva- ja taaperomuskaria.

to 7.11. Nallekirkko (erityinen kutsu 2017 syntyneille)

ke 27.11. klo 17-19 Lasten joulupuuro

su 1.12. Perheen sunnuntai, jouluaskartelua Kirkonkulmassa

ti 10.12. klo 13 Diakonian joulukirkko ja joulupuuro/kirkkokahvit seurakuntakeskuksessa

ke 18.12. Lasten kauneimmat joululaulut

Mobiiliraamattu lapsille

Israelilainen perhe, johon kuuluu äiti, isä, ja kaksi lasta.Lasten Raamattusovellus on mobiililaitteilla toimiva interaktiivinen lastenraamattu. Sovelluksessa on 40 eri raamatunkertomusta, jotka voi joko lukea tai kuunnella. Värikkäästi kuvitetut kertomukset, kosketusnäytöllä liikuteltavat hahmot, kivat tehtävät ja sanomaa kertaavat kysymykset tarjoavat lapselle innostavan lukukokemuksen.

Lasten Raamattusovellus on suunnattu noin 4–8 -vuotiaille. Sovellus toimii Android- ja iOS-laitteilla. Sen voi ladata ilmaiseksi sovelluskaupoista nimellä Lasten Raamattusovellus tai osoitteessa bible.com/lapset.

Ilmajoen seurakunta - Lapset ja perheet -logo. Logo on lasten piirtämä ja värikäs.

Lapsityön toimisto

Kirkonkulman päiväkerhotalossa

postiosoite:
Seurakunnan lapsityö
Kirkkotie 37
60800 Ilmajoki

Kerhopisteissä olevat puhelimet

Kirkonkulman päiväkerhotalo p. 0400 374 070
Koskenkorvan seurakuntatalo p. 0400 565 034

Katso lastenohjaajien yhteystiedot täältä »