Äiti ja isä pitävät vauvaa sylissään.

Lapset ja perheet

Tuleva tapahtumia

syksy 2021

Tiloissamme on aikuisille kasvomaskisuositus. Käytäthän kasvomaskia!

Syksyn päiväkerhoryhmiin voi vielä ilmoittautua. Ilmoita vuonna 2016, 2017 tai 2018 syntynyt lapsesi päiväkerhoon ilmoittautumislomakkeella. Kysy lisää Anulta p. 040 358 2456 tai anu.tuomi@evl.fi

* Perheleiri Kalajaisten leirikeskuksessa 7.-8.8. Mukaan mahtuu vielä. Lisätiedot Anulta.

* Seitsemän sillan kulttuuripyöräily 7.8. klo 10-16. Rastirata lapsille kirkon ympäristössä. Lähtö rastiradalle tapulin nurkalta.

* Kouluun lähtevien siunaus ma 9.8. klo 15-19 Ilmajoen kirkossa. Täytekakkukahvit ja pientä touhuamista seurakuntakeskuksessa.

Mobiiliraamattu lapsille

Israelilainen perhe, johon kuuluu äiti, isä, ja kaksi lasta.Lasten Raamattusovellus on mobiililaitteilla toimiva interaktiivinen lastenraamattu. Sovelluksessa on 40 eri raamatunkertomusta, jotka voi joko lukea tai kuunnella. Värikkäästi kuvitetut kertomukset, kosketusnäytöllä liikuteltavat hahmot, kivat tehtävät ja sanomaa kertaavat kysymykset tarjoavat lapselle innostavan lukukokemuksen.

Lasten Raamattusovellus on suunnattu noin 4–8 -vuotiaille. Sovellus toimii Android- ja iOS-laitteilla. Sen voi ladata ilmaiseksi sovelluskaupoista nimellä Lasten Raamattusovellus tai osoitteessa bible.com/lapsetLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Ilmajoen seurakunta - Lapset ja perheet -logo. Logo on lasten piirtämä ja värikäs.

Varhaiskasvatuksen toimisto

Kirkonkulman päiväkerhotalossa

postiosoite:
Seurakunnan varhaiskasvatus
Kirkkotie 37
60800 Ilmajoki

Kerhopisteissä olevat puhelimet

Kirkonkulman päiväkerhotalo p. 0400 374 070
Koskenkorvan seurakuntatalo p. 0400 565 034

Katso lastenohjaajien yhteystiedot täältä »