Isä ja lapsi lukemassa kirjaa

Lapset ja perheet

Tuleva tapahtumia

Syksyllä alkaviin päiväkerhoryhmiin ilmottautuminen huhti- ja toukokuussa.

Syksy 2018

Päiväkerhot, perhekerhot sekä vauva- ja taaperomuskarit alkavat viikolla 34.

Vauvakirkko Ilmajoen kirkossa su 16.9. klo 16

4-vuotissynttärit vuonna 2015 syntyneille lapsille ja heidän perheilleen ti 25.9. Tästä lisätietoa myöhemmin.

Perheen sunnuntai su 30.9. Päivä alkaa perhemessulla klo 10 Ilmajoen kirkossa. Messun jälkeen ruokailu seurakuntakeskuksessa ja mukavaa tekemistä koko perheelle.

Lasten adventtikirkot: ti 27.11. klo 18 Koskenkorvan seurakuntatalolla ja ke 28.11. klo 18 Ilmajoen kirkossa.

Perheen sunnuntai su 2.12.

Mobiiliraamattu lapsille

Lasten Raamattusovellus on mobiililaitteilla toimiva interaktiivinen lastenraamattu. Sovelluksessa on 40 eri raamatunkertomusta, jotka voi joko lukea tai kuunnella. Värikkäästi kuvitetut kertomukset, kosketusnäytöllä liikuteltavat hahmot, kivat tehtävät ja sanomaa kertaavat kysymykset tarjoavat lapselle innostavan lukukokemuksen.

Lasten Raamattusovellus on suunnattu noin 4–8 -vuotiaille. Sovellus toimii Android- ja iOS-laitteilla. Sen voi ladata ilmaiseksi sovelluskaupoista nimellä Lasten Raamattusovellus tai osoitteessa bible.com/lapset.

Ilmajoen seurakunta - Lapset ja perheet -logo

Lapsityön toimisto

Kirkonkulman päiväkerhotalossa

postiosoite:
Seurakunnan lapsityö
Kirkkotie 37
60800 Ilmajoki

Kerhopisteissä olevat puhelimet

Kirkonkulman päiväkerhotalo p. 0400 374 070
Koskenkorvan seurakuntatalo p. 0400 565 034

Katso lastenohjaajien yhteystiedot täältä »