Äiti ja isä pitävät vauvaa sylissään.

Lapset ja perheet

Tuleva tapahtumia

Syksy 2020

Tiloissamme on aikuisille kasvomaskisuositus. Käytäthän kasvomaskia!

pe 27.11. - la 28.11. Äitien lepoleiri Kalajaisissa. Hinta 30e. Mukaan mahtuu max 18 hlöä. Majoitus 2 hlön huoneissa. Leirillä vielä yksi paikka vapaana. Tied.. 0403582456 / Anu

su 29.11. Perhemessu kirkossa klo 10. Perhemessu myös striimataan Ilmajoen seurakunnan YouTube-kanavalla.

su 29.11. Jouluaskartelupäivä perheille Kirkonkulmassa klo 11-15. Ei ennakkoilmoittautumista. Voit tulla oman aikataulusi mukaan ja viipyä niin kauan kuin haluat. Myös eväät voi ottaa mukaan. Seurakuntakeskuksessa lähetys- ja diakoniatyön hyväksi Adventtimyyjäiset klo 11-13.30 sekä riisipuuroa tarjolla (Riisipuuro, kiisseli, kahvi, pipari aik. 5 €, lapset 3 €, pelkkä kahvi ja pipari 2 €)

ke 16.12. Lasten kauneimmat joululaulut - Joululauluvaellus klo 17.30 - 19.30 Ilmajoen kirkon ympäristössä. Etsi laulavat enkelit ja laula joululauluja heidän kanssaan. Pukeudu lämpimästi ja ota mukaan taskulamppu. Riisipuuroa tarjolla seurakuntakeskuksessa klo 17.30-19.30. Tilaisuuteen ei ole ennakkoilmoittautumista ja se on  maksuton.

Mobiiliraamattu lapsille

Israelilainen perhe, johon kuuluu äiti, isä, ja kaksi lasta.Lasten Raamattusovellus on mobiililaitteilla toimiva interaktiivinen lastenraamattu. Sovelluksessa on 40 eri raamatunkertomusta, jotka voi joko lukea tai kuunnella. Värikkäästi kuvitetut kertomukset, kosketusnäytöllä liikuteltavat hahmot, kivat tehtävät ja sanomaa kertaavat kysymykset tarjoavat lapselle innostavan lukukokemuksen.

Lasten Raamattusovellus on suunnattu noin 4–8 -vuotiaille. Sovellus toimii Android- ja iOS-laitteilla. Sen voi ladata ilmaiseksi sovelluskaupoista nimellä Lasten Raamattusovellus tai osoitteessa bible.com/lapset.

Ilmajoen seurakunta - Lapset ja perheet -logo. Logo on lasten piirtämä ja värikäs.

Lapsityön toimisto

Kirkonkulman päiväkerhotalossa

postiosoite:
Seurakunnan lapsityö
Kirkkotie 37
60800 Ilmajoki

Kerhopisteissä olevat puhelimet

Kirkonkulman päiväkerhotalo p. 0400 374 070
Koskenkorvan seurakuntatalo p. 0400 565 034

Katso lastenohjaajien yhteystiedot täältä »