Äiti ja isä pitävät vauvaa sylissään.

Lapset ja perheet

Tuleva tapahtumia

Kevät 2021

Tiloissamme on aikuisille kasvomaskisuositus. Käytäthän kasvomaskia!

Perhetoiminnassa 10 henkilön kokoontumisrajoitukset 28.3.2021 saakka. Perhetoimintaan on ennakkoilmoittautuminen. Päiväkerhot jatkuvat normaalisti.

Varaa oma leikkiaika Kirkonkulmasta viikolla 9.

Hiihtolomaviikolla 1.-5.3. ei ole perhetoimintaa eikä päiväkerhoja. Sen sijaan voit varata oman leikkiajan perheellesi tai kaveriporukalle Kirkonkulmasta (Kirkkotie 37). Aikoja on saatavilla ma-pe klo 9-14.30. Jokaiselle arkipäivälle on tarjolla kolme 1,5h mittaista leikkiaikaa. Leikkiajat alkavat klo 9, 11 ja 13. Leikkiaika tulee varata ennakkoon https://vello.fi/ilmajoenseuraku…/ilmajoen-seurakunta-lapsetLinkki avautuu uudessa välilehdessä . Voit varata maksimissaan kaksi leikkiaikaa.

Leikkitilaksi on varattu Kirkonkulma Päivänpaiste-kerhohuone. Leikkitilassa ei ole muita henkilöitä kuin leikkijät. Lapset eivät voi tulla leikkimään itsekseen, vaan mukana on oltava aikuinen. Tiloissamme noudatetaan AVI:n määräämää kokoontumisrajoitusta eli kerrallaan leikkimässä voi olla korkeintaan 10 henkilöä. Kirjoita varaukseen kohtaan "tietoja työntekijälle" montako henkilöä teiltä on tulossa. Peruuta varaus, mikäli ette pääsekään tulemaan.

Tulettehan paikalle vain terveinä. Aikuisilla on oltava tiloissamme kasvomaski.

Lisätietoja: Katariina p. 040-6206291

19.-21.3. Perheleiri Kalajaisten leirikeskuksessa.PERUTTU

31.3. Lasten pääsiäishartaus klo 18 Ilmajoen kirkossa

Mobiiliraamattu lapsille

Israelilainen perhe, johon kuuluu äiti, isä, ja kaksi lasta.Lasten Raamattusovellus on mobiililaitteilla toimiva interaktiivinen lastenraamattu. Sovelluksessa on 40 eri raamatunkertomusta, jotka voi joko lukea tai kuunnella. Värikkäästi kuvitetut kertomukset, kosketusnäytöllä liikuteltavat hahmot, kivat tehtävät ja sanomaa kertaavat kysymykset tarjoavat lapselle innostavan lukukokemuksen.

Lasten Raamattusovellus on suunnattu noin 4–8 -vuotiaille. Sovellus toimii Android- ja iOS-laitteilla. Sen voi ladata ilmaiseksi sovelluskaupoista nimellä Lasten Raamattusovellus tai osoitteessa bible.com/lapsetLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Ilmajoen seurakunta - Lapset ja perheet -logo. Logo on lasten piirtämä ja värikäs.

Lapsityön toimisto

Kirkonkulman päiväkerhotalossa

postiosoite:
Seurakunnan lapsityö
Kirkkotie 37
60800 Ilmajoki

Kerhopisteissä olevat puhelimet

Kirkonkulman päiväkerhotalo p. 0400 374 070
Koskenkorvan seurakuntatalo p. 0400 565 034

Katso lastenohjaajien yhteystiedot täältä »