Isä ja lapsi ovat lukemassa värikästä lastenkirjaa.

Lapset ja perheet

Tuleva tapahtumia

Kevät 2020

la 15.2. Päiväkerho 50v. Muskarimessu Ilmajoen kirkossa klo 15, Ruokailu srk-keskuksessa klo 16-17.30. Lastenkonsertti klo 17.30, jossa esiintyy Pikku Kakkosesta tuttu Siinan Taikaradio. Tapahtuma on maksuton.

ke 8.4. Lasten pääsiäiskirkko Ilmajoen kirkossa klo 18

to 14.5. Lasten kevätkirkko Ilmajoen kirkossa klo 18

Mobiiliraamattu lapsille

Israelilainen perhe, johon kuuluu äiti, isä, ja kaksi lasta.Lasten Raamattusovellus on mobiililaitteilla toimiva interaktiivinen lastenraamattu. Sovelluksessa on 40 eri raamatunkertomusta, jotka voi joko lukea tai kuunnella. Värikkäästi kuvitetut kertomukset, kosketusnäytöllä liikuteltavat hahmot, kivat tehtävät ja sanomaa kertaavat kysymykset tarjoavat lapselle innostavan lukukokemuksen.

Lasten Raamattusovellus on suunnattu noin 4–8 -vuotiaille. Sovellus toimii Android- ja iOS-laitteilla. Sen voi ladata ilmaiseksi sovelluskaupoista nimellä Lasten Raamattusovellus tai osoitteessa bible.com/lapset.

Ilmajoen seurakunta - Lapset ja perheet -logo. Logo on lasten piirtämä ja värikäs.

Lapsityön toimisto

Kirkonkulman päiväkerhotalossa

postiosoite:
Seurakunnan lapsityö
Kirkkotie 37
60800 Ilmajoki

Kerhopisteissä olevat puhelimet

Kirkonkulman päiväkerhotalo p. 0400 374 070
Koskenkorvan seurakuntatalo p. 0400 565 034

Katso lastenohjaajien yhteystiedot täältä »