Isä ja lapsi lukemassa kirjaa

Lapset ja perheet

Tuleva tapahtumia

Syksyllä alkaviin päiväkerhoryhmiin ilmottautuminen huhti- ja toukokuussa. Vapaita paikkoja voi kysellä Ullalta ulla.tuomola@evl.fi

Syksy 2018

Päiväkerhot, perhekerhot sekä vauva- ja taaperomuskarit viimeisen kerran viikolla 50.

Kevät 2019

Päiväkerhot, perhekerhot sekä vauva- ja taaperomuskarit alkavat viikolla 2.

Kerhoissa valokuvausta viikolla 6.

Perheen sunnuntai Kalajaisissa 10.2.

Talviloma viikolla 9. (ei toimintaa)

Äitien lepoleiri Kalajaisissa 15.-16.3. Tarkempaa tietoa ja ilmoittautuminen myöhemmin.

Perheen sunnuntai 14.4.

Lasten pääsiäiskirkot ti 16.4. klo 18 Koskenkorvan seurakuntatalolla ja ke 17.4. klo 18 Ilmajoen kirkossa.

Kerhot viimeisen kerran viikolla 20.

Lasten kevätkirkko Ilmajoen kirkossa su 19.5. klo 15

Mobiiliraamattu lapsille

Lasten Raamattusovellus on mobiililaitteilla toimiva interaktiivinen lastenraamattu. Sovelluksessa on 40 eri raamatunkertomusta, jotka voi joko lukea tai kuunnella. Värikkäästi kuvitetut kertomukset, kosketusnäytöllä liikuteltavat hahmot, kivat tehtävät ja sanomaa kertaavat kysymykset tarjoavat lapselle innostavan lukukokemuksen.

Lasten Raamattusovellus on suunnattu noin 4–8 -vuotiaille. Sovellus toimii Android- ja iOS-laitteilla. Sen voi ladata ilmaiseksi sovelluskaupoista nimellä Lasten Raamattusovellus tai osoitteessa bible.com/lapset.

Ilmajoen seurakunta - Lapset ja perheet -logo

Lapsityön toimisto

Kirkonkulman päiväkerhotalossa

postiosoite:
Seurakunnan lapsityö
Kirkkotie 37
60800 Ilmajoki

Kerhopisteissä olevat puhelimet

Kirkonkulman päiväkerhotalo p. 0400 374 070
Koskenkorvan seurakuntatalo p. 0400 565 034

Katso lastenohjaajien yhteystiedot täältä »