Koululaiset

KESÄN LEIRIT:

6.6. Leiripäivä Kalajaisissa eskareille ja ekaluokkalaisille tytöille. Hinta: 12e   TÄYNNÄ

7.6. Leiripäivä Kalajaisissa eskareille ja ekaluokkalaisille pojille. Hinta 12e

8.6-10.6. ja 15.-17.6. klo 10-14  kesätoimintaa alakouluikäisille Wanhalla. Pelejä, leikkejä, askartelua ja muuta mukavaa toimintaa! Ei ennakkoilmoittautumista. Omat eväät mukaan, Wanhalta löytyy jääkaappi ja mikro eväitä varten. Tarjolla kaakota, maitoa, mehua, hedelmiä ja välipalakeksejä. HUOM! Vanhempi, jos lapsesi ei saa poistua Wanhalta kesken päivän, ilmoita siitä ohjaajille. Lisätietoja: Minna Järvinen 0505540627.

16.6. Poikien ja isien kalaretki Meri-Karvianjoelle 1-8 luokkalaisille pojille. Retkelle voi lähteä yksin tai yhdessä isän, kummisedän tai paapan kanssa. Hinta 25e pojalta, aikuinen ja lapsi 50e.  TÄYNNÄ

15.-17.6. Tyttöleiri Kalajaisissa 4-6 luokkalaisille. Hinta 30e  TÄYNNÄ

20.-21.6. Tyttöleiri Kalajaisissa 1-4 luokkalaisille tytöille. Hinta 25e  TÄYNNÄ

27.-28.6. Poikaleiri Kalajaisissa 1-6 luokkalaisille pojille. Hinta 25e  TÄYNNÄ

Lapsi voi osallistua vain yhdelle Kalajaisten leirille. Hintaan sisältyy ruokailut ja matkat.

Ilmoittautumiset alkaen 9.5 klo 9 www.ilmajoenseurakunta.fi tai soittaen puh. 0401936406  (avoinna ma-ke 9.00-14.00) Tiedustelut Ritva Mantere p. 050 5540 628

Y:\Yleiset\Logo - Ilmajoen seurakunta\Pystylogo\RGB (nettiin ja tulostettavaksi)\Ilmajoen seurakunta, pystylogo, väri&musta, nettiin ja julisteisiin.png

Ryhmä lapsia meloo kanooteilla Kyrönjoessa.

Mitä Ilmajoen seurakunta tarjoaa alakouluikäisille

Kaikille avoin toiminta

Leirejä järjestetään ympäri vuoden: syys-, kevät- ja kesäkaudella.

Retkitoimintaa on vuosittain vaihtelevasti, tällä hetkellä vakiintuneena on  kesäisin poikien ja isien kalaretki.

Perheille on järjestetty yhteistyössä seurakunnan eri työalojen kanssa tapahtumia:  perheiden mökki-ilta Kalajaisissa.

Seurakunta käy kaikilla alakouluilla noin kerran kuukaudessa pitämässä päivänavauksen. Pääsiäisen ja adventin aikana panostamme hartauteen erityisesti. Vuosittain kolmelle koululle tarjoamme lasten hengellisen musiikin konserttia.  Koulun ja seurakunnan yhteistyöksi on muotoutunut koulujen toiveesta leirikoulut Kalajaisissa ja kirkon esittelyt.

Kohtaaminen ikäluokittain

Ekaluokkalaisille hankitaan kunnan ja seurakunnan yhteishankintana virsikirjat kouluun. Lapsityön toimesta kouluun menevät siunataan elokuussa. Ja kesällä on päivän mittainen leiripäivä Kalajaisissa, jossa lapsi saa kokemuksen leirielämästä.

Tokaluokkaiset kutsutaan viettämään kummipäivää yhdessä kummin kanssa Kalajaisiin. Kummipäivän tarkoitus on vahvistaa kummiutta. Päivän aikana lapsi ja kummi viettävät yhteistä aikaa erilaisten tekemisien parissa.

Kolmasluokkalaisia kutsumme lokakuun lopulla taphtumaan, joka päättyy koululaisten kurpitsakirkkoon.

Nelosluokkalaiset kutsumme henkilökohtaisesti kirjeitse Tampereen retkelle, retkikohteena on Tampereen tuomiokirkko ja Zones by Särkänniemi.
Koronan takia emme Tampereen retkeä pysty toteuttamaan vuonna 2021. Nelosluokkalaiset kohtaamme keväällä 2022 leffatapahtuman merkeissä Wanhalla, Urheilutie 1.

Viidesluokkalaiset kutsumme Yö kirkossa tapahtumaan. Yövymme kirkossa ja tutkimme kirkkoa kaikin aistein.

Kuudesluokkalaisia kutsumme retkelle Ähtärin Flow Parkkiin, pandataloon  ja eläinpuistoon.