Huomio, huomio!

AVI:n kokoontumisrajoitusten myötä joudumme ottamamaan ainakin 28.3.2021 saakka ennakkoilmoittautumiset vauva- ja taaperokerhoon. Ilmoittautuminen alkaa tunti ennen kerhon alkua lastenohjaajille. Ilmoittautuessa kerro montako henkilöä teiltä on tulossa kerhoon. Vauva- ja taaperokerhossa voi olla max. 10 henkilöä.

Ilmoittautumiset:
Kirkonkulman vauva- ja taaperokerhokerho:
Anu 0403582456

Tuomi-Ahon vauva-ja taaperokerho:
Katariina 0406206291

Seurakunnan tiloissa on kasvomaskisuositus aikuisille. Käytäthän kasvomaskia ja tulet tilaisuuksiin vain terveenä.

Vauva- ja taaperokerho (huom! perhetoimintaa ei ole hiihtolomaviikolla 1.-7.3.)

Tuomi-Ahon seurakuntakodilla ja Kirkonkulmassa

Ovet avoinna klo 13-15. Täällä tapaat äitejä ja isiä vauvojen/taaperoiden kanssa kanssa. Kerhossa voit vaihtaa kuulumisia, saada hyvää ja arvokasta tietoa muilta vanhemmilta. Juttelun lomassa juodaan kahvia ja teetä.

Vauva- ja taaperokerhossa on myös mukavaa toimintaa vauvojen kanssa mm. loruttelu- ja köröttelyhetkiä ja erilaisia askarteluja. Myös perheen vanhemmat lapset ovat tervetulleita leikkimään

Vauva- ja taaperokerho kokoontuu Tuomi-Ahon seurakuntakodilla maanantaisin klo 13-15 (Kiintokalliontie 1, Ahonkylä) sekä Kirkonkulmassa maanantaisin klo 13-15 (Urheilutie 1) .