Seurakunnan tiloissa on kasvomaskisuositus aikuisille. Käytäthän kasvomaskia ja tulet tilaisuuksiin vain terveenä.

Vauva- ja taaperokerhoihin on toistaiseksi ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittautuminen alkaa tunti ennen kerhon alkua seuraavasti:

Kirkonkulman vauva- ja taaperokerho ilmoittaudu p. 0403582456 (max 20 hlöä)

Tuomi-Ahon vauva- ja taaperokerho ilmoittaudu p. 0406206291 / Katariina (max 10 hlöä)

Vauva- ja taaperokerho

Ovet avoinna klo 13-15. Täällä tapaat äitejä ja isiä vauvojen/taaperoiden kanssa kanssa. Kerhossa voit vaihtaa kuulumisia, saada hyvää ja arvokasta tietoa muilta vanhemmilta. Juttelun lomassa juodaan kahvia ja teetä.

Vauva- ja taaperokerhossa on myös mukavaa toimintaa vauvojen kanssa mm. loruttelu- ja köröttelyhetkiä ja erilaisia askarteluja. Myös perheen vanhemmat lapset ovat tervetulleita leikkimään

Vauva- ja taaperokerhot kokoontuvat Kirkonkulmassa (Kirkkotie 37) ja seurakuntakoti Tuomi-Ahossa (Kiintokalliontie 1) maanantaisin klo 13-15.