Vauva-ja taaperokerhoihin on toistaiseksi ennakkoilmoittatuminen, joka alkaa tunti ennen kerhon alkua. Ilmoittaudu lastenohjaajalle, ja kerro ilmoittautuessa, montako henkilöä teiltä on tulossa. Vastauskuittaus lähetetään. Kerhoissa on toistaiseksi henkilörajoitukset : Kirkonkulmassa 20 hlöä ja seurakuntakoti Tuomi-Ahossa 10 hlöä.

Ilmoittaudu:
Kirkonkulman vauva- ja taaperokerho ma alkaen klo 12
0405455182 / Hanna

seurakuntakoti Tuomi-Ahon vauva- ja taaperokerho ma alkaen klo 12
0406206291 / Katariina

Seurakunnan tiloissa on kasvomaskisuositus aikuisille. Käytäthän kasvomaskia ja tulet tilaisuuksiin vain terveenä.

Vauva- ja taaperokerho

Ovet avoinna klo 13-15. Täällä tapaat äitejä ja isiä vauvojen/taaperoiden kanssa kanssa. Kerhossa voit vaihtaa kuulumisia, saada hyvää ja arvokasta tietoa muilta vanhemmilta. Juttelun lomassa juodaan kahvia ja teetä.

Vauva- ja taaperokerhossa on myös mukavaa toimintaa vauvojen kanssa mm. loruttelu- ja köröttelyhetkiä ja erilaisia askarteluja. Myös perheen vanhemmat lapset ovat tervetulleita leikkimään

Vauva- ja taaperokerhot kokoontuvat Kirkonkulmassa (Kirkkotie 37) ja seurakuntakoti Tuomi-Ahossa (Kiintokalliontie 1) maanantaisin klo 13-15.