Tyttö soittamassa kitaraa.

Musiikki

Kanttorit vastaavat seurakunnan musiikkielämän järjestämisestä ja toteuttamista jumalanpalveluksissa, kirkollisissa toimituksissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa. Kanttoreiden apukäsinä toimivat monenlaiset musiikkiryhmät ja yksittäiset seurakuntalaiset musiikin lahjoineen.

Jumalanpalveluksissa ja muissa tilaisuuksissa musiikilla on oma merkittävä tehtävänsä. Seurakunnan omien kuorojen lisäksi erilaiset lauluryhmät, soitinyhtyeet, bändit, yksittäiset soittajat ja laulajat rikastuttavat musiikkielämäämme. On monenlaisia mahdollisuuksia toimia ja toteuttaa. Löytyisikö Sinulta laulun- tai soitonlahjoja jaettavaksi?

Seurakunnan kanttorit vastaavat mieluusti lisäkysymyksiin. Musisoidaan yhdessä!

Seurakunnan kuorot

Lapsikuoro Dooriset on tällä hetkellä tauolla. Riikka-kanttoriin voi kuitenkin mieluusti olla yhteydessä, jos innostusta laulamiseen löytyy. Esim. sunnuntain jumalanpalveluksiin voi milloin vain tulla laulamaan. Riikan puhelinnumero: 040-661 4556

Laulun lähde on pääasiassa varttuneemmasta väestä koostuva hyvän mielen kuoro. Laulamme kolmi- tai neliäänisiä hengellisiä sekakuorolauluja ja mehutauolla jutustelemme niitä näitä. Käymme myös ennalta sovittuina aikoina sunnuntai-aamun messuissa laulamassa. Tule rohkeasti mukaan, kuorossa laulaminen on kivaa. Samalla pidämme yllä sosiaalisia suhteita! Harjoittelemme torstaisin klo 18-19.30 seurakuntakeskuksen Ristisalissa. Kuoroa johtaa Riikka Setälä.

Gospelkuoro Polku on avoin kuoro kaikille lauluintoisille.  Kuoron ohjelmistossa on suomigospelia. Lauletaan stemmoissa (2-3-äänisesti) mahdollisuuksien mukaan.  Kuoron whatsapp-ryhmässä saa stemmanauhat etukäteen. Kuoro esiintyy jumalanpalveluksissa ja muissa seurakuntatilaisuuksissa.

Polku harjoittelee noin joka toinen keskiviikko klo 18.00-19.00 Tuomi-Ahon seurakuntakodilla (os. Kiintokalliontie 1). Kausi alkaa ke 14.9.2022. Lisätiedot ja etukäteisilmoittautuminen 040-6690 955 tai terttu.iso-oja@evl.fi

Gospelkuoro Avara on suunnattu nuorille ja työikäisille laulajille. Kokoonpano on luonteeltaan nopea ja ketterä muuntuja erilaisiin tilaisuuksiin.  Kuorossa edellytetään hyvää nuottikorvaa ja nopeaa omaksumiskykyä.  Kuorossa lauletaan suomeksi ja välillä myös englanniksi. Kuoroon on koelaulu, johon ilmoittaudutaan kanttori Tertulle etukäteen 040-6690 955 tai terttu.iso-oja@evl.fi

Avara harjoittelee noin joka toinen keskiviikko Tuomi-Ahon seurakuntakodilla (os. Kiintokalliontie 1) klo 19.15-20.15. Kausi alkaa ke 14.9.2022.

Ilmajoen seurakunnan kamarikuoro on projektiluonteisesti kokoontuva nuorista ja työikäisistä koostuva kamarikuoro. Laulajat tulevat Ilmajoelta ja lähikunnista. Ohjelmistossa on klassista kirkollista ja muuta sekakuororepertuaaria (mm. pieniä kirkkomusiikkiteoksia). Hyvä sävelkorva, sujuva nuotinlukutaito ja aiempi kuorolaulukokemus ovat ehdottomia. Kuoroon on koelaulu.  Lisätietoja voi kysyä kanttori Terttu Iso-Ojalta.