Nojatuolilla lepäävä kitara.

Musiikki

Seurakunnan kanttorit vastaavat musiikista jumalanpalveluksissa, kirkollisissa toimituksissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa.

Kanttorit eivät vain soita ja säestä, kun seurakunta laulaa, vaan he käyttävät mielellään myös sinun kykyjäsi, kun seurakunnassa tarvitaan musiikkia. Voit tulla mukaan varhaisnuorten Dooriset-kuoroon, Laulun lähde-kuoroon tai Tuomas-kuoroon.

Seurakunnan kuorot

Varhaisnuorten kuoro Dooriset kokoontuu kevään ja syksyn toimintakausina torstaisin klo 17-17.45 seurakuntakeskuksen Ristisalissa.

Laulun lähde kuoro kokoontuu kevään ja syksyn toimintakausina torstaisin klo 18-19.30 seurakuntakeskuksen Ristisalissa.

Tuomaskuoro kokoontuu kevään ja syksyn toimintakausina joka toinen tiistai klo 18.30 seurakuntakeskuksen Ristisalissa.