Tyttö soittamassa kitaraa.

Musiikki

Kanttorit vastaavat seurakunnan musiikkielämän järjestämisestä ja toteuttamista jumalanpalveluksissa, kirkollisissa toimituksissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa. Kanttoreiden apukäsinä toimivat monenlaiset musiikkiryhmät ja yksittäiset seurakuntalaiset musiikin lahjoineen.

Jumalanpalveluksissa ja muissa tilaisuuksissa musiikilla on oma merkittävä tehtävänsä. Seurakunnan omien kuorojen lisäksi erilaiset lauluryhmät, soitinyhtyeet, bändit, yksittäiset soittajat ja laulajat rikastuttavat musiikkielämäämme. On monenlaisia mahdollisuuksia toimia ja toteuttaa. Löytyisikö Sinulta laulun- tai soitonlahjoja jaettavaksi?

Seurakunnan kanttorit vastaavat mieluusti lisäkysymyksiin. Musisoidaan yhdessä!

Seurakunnan kuorot

Lapsikuoro Dooriset on tällä hetkellä tauolla. Riikka-kanttoriin voi kuitenkin mieluusti olla yhteydessä, jos innostusta laulamiseen löytyy. Esim. sunnuntain jumalanpalveluksiin voi milloin vain tulla laulamaan. Riikan puhelinnumero: 040-661 4556

Laulun lähde on pääasiassa varttuneemmasta väestä koostuva hyvän mielen kuoro. Laulamme kolmi- tai neliäänisiä hengellisiä sekakuorolauluja ja mehutauolla jutustelemme niitä näitä. Käymme myös ennalta sovittuina aikoina sunnuntai-aamun messuissa laulamassa. Tule rohkeasti mukaan, kuorossa laulaminen on kivaa. Samalla pidämme yllä sosiaalisia suhteita! Harjoittelemme torstaisin klo 18-19.30 seurakuntakeskuksen Ristisalissa. Kuoroa johtaa Riikka Setälä

Koronaepidemian vuoksi Laulun lähde on siirtänyt kuoroharjoitusten aloitusta. Laulamisen sijaan kokoonnumme torstaisin klo 18 Porinapiirillä, johon ovat kaikki tervetulleita kahvittelemaan, rupattelemaan ja tapaamaan tuttuja.

Gospelkuoro (ent. Tuomaskuoro) on pääasiassa suomigospelia laulava aikuisten kuoro. Lauluja lauletaan moniäänisesti pianosäestyksen tai kootun bändin kera. Harjoitukset ovat keskiviikkoisin klo 18.30 seurakuntakeskuksen Ristisalissa. Kuoroa johtaa kanttori Terttu Iso-Oja (p.040-669 0955)

Koronaepidemian ajan gospelkuoro ei harjoittele eikä esiinny koko kuoron kokoonpanolla vaan pienlauluryhmissä. Kullakin harjoituskerralla paikalla ovat vain etukäteen sovitut ryhmät.

Ilmajoen seurakunnan kamarikuoro on projektiluonteisesti kokoontuva nuorista ja työikäisistä koostuva kamarikuoro. Laulajat tulevat Ilmajoelta ja lähikunnista. Ohjelmistossa on klassista kirkollista ja muuta sekakuororepertuaaria (mm. pieniä kirkkomusiikkiteoksia). Hyvä sävelkorva, sujuva nuotinlukutaito ja aiempi kuorolaulukokemus ovat ehdottomia. Kuoroon on koelaulu.  Lisätietoja voi kysyä kanttori Terttu Iso-Ojalta.