Lähetys

Lähetystyö toteuttaa Jeesuksen Kristuksen antamaa lähetyskäskyä. Seurakunnan lähetystyön tarkoituksena on evankeliumin levittäminen niiden keskuuteen, jotka eivät tunne Kristusta.

Seurakunnan lähetystyö ulkomaille toteutuu kirkon virallisten lähetysjärjestöjen kautta, joiden kanssa tehdään nimikkolähettejä ja nimikkokohteita koskevia kannatussopimuksia. Sopimuksissa seurakunta sitoutuu paitsi taloudelliseen lähetyksen tukemiseen myös muistamaan lähettien työtä ja kohteissa tehtävää työtä rukouksin sekä ylläpitämään yhteyttä lähettien ja nimikkokohteiden kanssa. Tätä varten Ilmajoen seurakunta ja sen jäsenet osallistuvat lähetystyöhön järjestämällä erilaista toimintaa lähetystyön tukemiseksi ja toteutumiseksi.

Toimintaa lähetystyön hyväksi:

• lähetyspiirit
  • lähetyslounaat
  • kirkkokahvit
  • Käsityökamari seurakuntakeskuksessa
  • Käsityökellari Koskenkorvan seurakuntatalolla
  • kouluvierailut mm. lähetystyöntekijöiden kanssa
  • lähetystapahtumat ja -illat
  • myyjäiset
  • tapulitoiminta kesäisin yhdessä diakoniatyön kanssa
  • yhteistä toimintaa seurakunnan muiden työalojen kanssa
  • Kauneimmat jolulaulut

Vapaaehtoisia tarvitaan. Ota yhteys lähetyssihteeriin. Olet lämpimästi tervetullut toimintaan mukaan!

Ilmajoen seurakunnan nimikkolähetit ja kohteet

Nimikkolähetit

Tiina Latva-Rasku, Japani. (SLEY)

Tiina tekee internet työtä Suomesta käsin Japaniin. Työ sisältää vastaamista japanilaisten kysymyksiin kristinuskosta, toimimista teknisten asioiden tukihenkilönä Japanin kirkon sivustoilla, seurakunnan tapahtumien mainostamista verkkosivuilla, nuoria tavoittavaa kristillisen sivuston tekemistä ja toimimista tiimissä, joka tekee kansainvälistä sivustoa Raamatun perusopetuksista. Latva-Raskujen kotisivu »

Eeva-Liisa ja Rauno Rantasuomela, Shangalala, Angola. (SLS)

Eeva-Liisa työskentelee Lähetysseuran kirkollisen työn koordinaattorina ja kummityön kehittämisessä. Kummityön tavoitteena on antaa kummioppilastyön ja sen avulla saatavan koulutuksen kautta lapsille ja nuorille uusia mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja elämässään, niin että köyhyys ja syrjäytyneisyys vähentyisivät ja lapsista kasvaisi tasavertaisia yhteiskunnan jäseniä.

Rauno toimii teknisenä kouluttajana ja organisaattorina Angolan kirkon kiinteistöjen kehittämiseen, ylläpitoon ja huoltoon panostettavissa toimenpiteissä. Konkreettisena esimerkkinä on aurinkoenergian tehokkaampi hyödyntäminen eri tarpeisiin.

Kaisa ja Jukka Sadeharju, sekä lapset Leevi, Helmi ja Lenni, Papua-Uusi-Guinea. (KL)

Sadeharjut tekevät raamatunkäännöstyötä Papua-Uudessa-Guineassa. Jukan tehtäviin kuuluvat erilaiset ATK-tehtävät ja Kaisa palvelee sairaanhoitotyössä.

Nimikkokohteet

Antti ja Liisa Saarenketo

• Etelä-Sudanin kristillisen kirkon työn tukeminen.
    Kirkon työtä tekevät  Antti ja Liisa Saarenketo. Antti työskentelee seurakunta ja koulutustyössa ja Liisa pyhäkoulu- ja diakoniatyössä. Tällä hetkellä he tekevät työtä Suomesta käsin. (SLEY)
  • Pakistanin Peshawaren hiippakunnan kristillisen työn tukeminen. (SLS)
  • Seurakuntamme tukee kristillistä satelliittitelevisiotyötä SAT-7:n kanavilla Lähi-idässä. (SANSA)

Lähetystyön kanavia