Perhekerhot

Perhekerhossa lapsilla eikä vanhemmilla ole ikärajoja.

Isovanhemmat lastenlapsien kanssa sekä perhepäivähoitajat kanssa ovat myös tervetulleita kerhoon mukaan. Kerhoihin ei tarvitse ilmoittautua. Kerhossa on yhteistä ohjelmaa: pieni hartaus tai keskustelu, laulua ja kädentöitä. Lapset voivat leikkiä kerhon leluilla ja aikuiset keskustella toistensa kanssa. Aikuinen varaa lapsille omat eväät mukaan ja aikuisille keitetään kerhossa kahvi ja tee. Kahvi ja sämpylä yht. 1,50 euroa. Tiistaisin Kirkonkulman perhekerhossa ei ole sämpylöitä, koska silloin on mahdollisuus osallistua tiistairuokailuun seurakuntakeskuksessa.

Perhekerhot ovat tältä keväältä päättyneet. Mukavaa kesää!

Koko perheen iltakerho Ahonkylässä ja Kirkonkulmassa

Kerhossa askarrellaan, leikitään, vietetään aikaa keskustellen kahvikupposen ääressä, lopuksi iltahartaus. Iltakerhoon myös kouluikäiset lapset ovat tervetulleita.

Iltaperhekerhot jatkuvat syksyllä.