Lasten ja varhaisnuorten kuoro Dooriset

Lasten ja varhaisnuorten kuoro Dooriset kokoontuu torstaisin klo 17-17.45 harjoittelemaan seurakunnan Kellosaliin. Kuoro on suunnattu kaikille n. 6-14-vuotiaille laulamisesta kiinnostuneille. Laulamme mm. Lasten virsiä ja muita lapsille ja varhaisnuorille sopivia hengellisiä lauluja. Samalla opetellaan myös lämmittelyä, äänenavausta, hyvää lauluasentoa, esiintymistä yms. Lauluissamme hyvät ja turvalliset hengelliset asiat tulevat luontevasti esille ja voivat jäädä lapsen mieleen elämän evääksi ja turvaksi. Esiinnymme muutaman kerran kaudessa kirkossa, usein esimerkiksi perheen sunnuntaissa.

Välissä pidämme mehu- ja keksitauon.

Kuun viimeisenä torstaina kuoron aikaan laulamme yhdessä perheiden ja seurakuntalaisten kanssa toivelauluja Lasten virsi -kirjasta. Kuoroon saa tulla kesken kaudenkin ottamalla yhteyttä kuoronjohtajaan Heiniin. Kuorolaulu ei maksa mitään.