500-vuotias ittellinen seurakunta etsii kokenutta ja innostavaa kirkkoherraa tositarkoituksella

3.8.2017 14.02

Vuoden 2018 alkupuolelta alkaen seurakuntamme on vailla kirkkoherraa. Etsimme innostavaa ja luottamusta herättävää esimiestä, jolla on kykyä ja näkyä kehittää.

Ilmajoen seurakunta on runsaan 10 000 jäsenen vireä ja juureva eteläpohjalainen seurakunta. Työntekijöitä meillä on noin 40. Joukkomme on monenkirjava, eikä meillä pönötetä. Seurakunnan talousasiatkin ovat hyvällä mallilla.

Vuoden 2018 alkupuolelta alkaen seurakuntamme on vailla kirkkoherraa. Etsimme innostavaa ja luottamusta herättävää esimiestä, jolla on kykyä ja näkyä kehittää. Onko sinulla laajaa kokemusta seurakuntatyöstä, johtamisesta ja hallinnollisesta työstä? Toivomme, että sinulla on myös kyky johtaa seurakunnan hengellistä elämää ja hahmottaa sen paikalliset tarpeet. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja esiintymistaitoja.


Lapuan hiippakunnan tuomiokapituli on julistanut haettavaksi Ilmajoen seurakunnan kirkkoherran viran 1.8.–31.8.2017. Vaalitapa on välillinen.

Virka edellyttää suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämisen taitoa.

Hakemukseen on liitettävä nimikirjanote, josta ilmenee esteettömyys hakea kirkkoherran virkaa. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus ja rikosrekisterilain 6 §:n mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset tulee toimittaa 31.8.2017 klo 15.00 mennessä Lapuan hiippakunnan tuomiokapitulille sähköisesti KirkkoHR-palvelun kautta.

Lisätietoja virasta talousjohtaja Antti Viita, antti.viita@evl.fi, p. 050 554 0633.

« Uutislistaukseen