Rippileirit 2021

Vuonna 2021 rippileirin voivat käydä vuonna 2006 tai aiemmin syntyneet.

Rippikouluilmoittautuminen on poikkeuksellisesti hieman myöhemmin, syyskuun puolen välin tienoilla 2006 syntynyt (kirkon jäsenet) ikäluokka saa ilmoittautumista koskevan kirjeen kotiin ja ilmoittautumislinkki ilmestyy aseurakunnan nettisivuille.

Ilmoittaudu rippikouluun tästä.

Seuraavat leirit toteutunevat vuonna 2021 :

Leiri

Konfirmaatio

Lisätiedot

Hiihtolomaripari Kalajaisissa Ennakkoviikonloppu ja leirijakso Ilmajoen kirkossa Leirin hinta 85 €
Kalajainen I Leirijakso Ilmajoen kirkossa Leirin hinta 85 €
Kalajainen II Leirijakso Ilmajoen kirkossa Leirin hinta 85 €
Kalajainen III Leirijakso Ilmajoen kirkossa Leirin hinta 85 €
Kalajainen IV Leirijakso Ilmajoen kirkossa Leirin hinta 85 €
Wanhan ripari kesäkuu 2021 Ilmajoen kirkossa Leirin hinta 85 €
Pärnu Leirijakso Viron Pärnussa. Ennakkopäivät Wanhalla Ilmajoen kirkossa Leirin hinta Ilmajoen srk:n jäsenille 400 €, muille hinta 500 €. Hinta ei sisällä pakollista matkavakuutusta.

Lasketteluleiri Rukalla Oivangin nuorisokeskuksessa Viikonloppuleiri Kalajaisissa, lerijakso Rukalla Ilmajoen kirkossa Leirin hinta Ilmajoen srk:n jäsenille 280€, muille hinta 350€. Hinta ei sisällä hissilippua eikä pakollista matkavakuutusta.

Seinäjoen seurakunta järjestää Etelä-Pohjanmaan rovastikunnallisen kehitysvammaisten nuorten erityisrippikoulun Ahonniemessä. Ilmoittautumiset Seinäjoen ripari-ilmoittautumisen kautta www.seinajoenseurakunta.fi tai suoraan kehitysvammaistyön pappi Tuire Wuorijärvelle 050 4746886 tai tuire.wuorijarvi@eskoo.fi.