Uusimmat seurakuntauutiset

9.4.2020 10.50

Seurakuntauutiset julkaistaan myös keskiviikkoisin Ilmajoki-lehdessä.

Kirkkoherranvirasto avoinna ma-ke klo 9-14, p. (06) 424 0410, yhteydenotot ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla ilmajoen.seurakunta@evl.fi

Diakoniatoimisto toistaiseksi suljettu. Yhteydenotot puhelimitse 040 194 2771 (taloudellinen tuki ma-ti 9-11 ja luottamuksellista keskustelua arkisin klo 9-11.

TORSTAI 9.4.

Klo 18 Kiirastorstain jumalanpalvelus järjestetään ei-julkisena tilaisuutena. Läsnä vain jumalanpalveluksen toimittajat Siekkinen, Haavisto, Setälä.  Jumalanpalvelus lähetään suorana Ilmajoen seurakunnan YouTube -kanavalla

PERJANTAI 10.4. Jumalan Karitsa

Klo 10 Pitkäperjantain jumalanpalvelus (YouTube-live)

LAUANTAI 11.4 Kristus on voittanut kuoleman

Klo 23 Pääsiäisyön hartaus (Facebook, Instagram, Youtube)

SUNNUNTAI 12.4 Kristus on ylösnoussut

Klo 10 Pääsiäisaamun jumalanpalvelus (Youtube-live)

MAANANTAI 13.4. Ylösnousseen kohtaaminen

Klo 18 2. Pääsiäispäivän jumalanpalvelus (YouTube-live)

Ilmajoen kirkko on avoinna pääsiäisenä: ke 8.4. klo 16-18 ja to 9.4. klo 19-21, pe 10.4 ja su 12.4. klo 11-13, ma 13.4. klo 19-21, vkolla 16 ti-la klo 16-18 hiljentymiseen ja yksityiseen rukoukseen. Kirkossa on seurakunnan työntekijöitä keskustelua ja sielunhoitoa varten

Ilmajoen seurakunta on siirtynyt poikkeusjärjestelyihin ja koronaviruksen hillitsemiseksi on päätetty luopua toistaiseksi seurakunnan kaikista kokoontumisista lukuun ottamatta kirkollisia toimituksia, jotka hoidetaan poikkeusjärjestelyin.

• Diakoniapäivystystä ei järjestetä. Päivystysasiat ja ajanvaraukset puhelimitse p. 040 194 2771; taloudellinen tuki ma-ti 9-11, luottamuksellista keskustelua arkisin klo 9-16
  • Papit tavoitettavissa: Jos koet kaipaavasi keskusteluapua tai sielunhoitoa, seurakunnan papit ovat tavoitettavissa puhelimitse. 040 194 2770. Papit toimittavat myös tarvittaessa yksityisen ehtoollisen.

Toimintaa sosiaalisessa mediassa:

Toiminnan keskeytysaikana teemme seurakuntalaisille suunnattua materiaalia ja hartauksia Ilmajoen seurakunnan somekanaviin. Seurakunnan somekanavat löydät tästä linkistä.

Seurakunta tuottaa joka päivä klo 18 Toivon sanoja sosiaaliseen mediaan, YouTubeen ja Instagramiin.

********************************************************************************************************************

Herättäjä-Yhdistyksen verkkoseurat osoitteessa www.facebook.com/herattaja torstaisin klo 19 (ei kiirastorstaina).

Sansan Toivonverkko tukena poikkeusoloissa: sansa.fi/toivonverkko

Uudistuneen EU:n tietosuoja-asetuksen vuoksi emme julkaise enää kastettujen, kuulutettujen ja kuolleiden nimiä netissä. Perheuutiset löytyvät kuitenkin tavalliseen tapaan yhä Ilmajoki-lehden kirkollisista ilmoituksista.