Uusimmat seurakuntauutiset

21.5.2020 10.47

Seurakuntauutiset julkaistaan myös keskiviikkoisin Ilmajoki-lehdessä.

Kirkkoherranvirasto avoinna ma-ke klo 9-14, p. (06) 424 0410, yhteydenotot puhelimitse tai sähköpostilla ilmajoen.seurakunta@evl.fi

Diakoniatoimisto  suljettu 1. -31.7.2020.

SUNNUNTAI 12.7
 Herran palveluksessa

Klo 10 Messu kirkossa.
Maria Siekkinen, Vilma Saarinen, Sinikka Pekkanen
Oma virsikirja mukaan.

MAANANTAI 13.7

Klo 18 Siionin Kanteleen lauluilta Sirkku ja Kari Halkosaarella,
Riistavallintie 70. Puhujana Matti Rintala

Seurakunta tuottaa keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 18 Toivon sanoja sosiaaliseen mediaan. Seurakunnan somekanavat löydät tästä linkistä.

.

Papit ovat tavoitettavissa puhelimitse numerosta 040 194 2770. Papit toimittavat myös tarvittaessa yksityisen ehtoollisen.

Kirkolliset toimitukset hoidetaan poikkeusjärjestelyin. Lisätietoa papeilta ja kirkkoherranvirastosta.

********************************************************************************************************************

Herättäjä-Yhdistyksen verkkoseurat osoitteessa www.facebook.com/herattaja torstaisin klo 19.

Sansan Toivonverkko tukena poikkeusoloissa: sansa.fi/toivonverkko

Uudistuneen EU:n tietosuoja-asetuksen vuoksi emme julkaise enää kastettujen, kuulutettujen ja kuolleiden nimiä netissä. Perheuutiset löytyvät kuitenkin tavalliseen tapaan yhä Ilmajoki-lehden kirkollisista ilmoituksista.