Uusimmat seurakuntauutiset

21.5.2020 10.47

Seurakuntauutiset julkaistaan myös keskiviikkoisin Ilmajoki-lehdessä.

Seurakuntatoimisto avoinna ma-ke klo 9-14, p. (06) 424 0410, yhteydenotot puhelimitse tai sähköpostilla ilmajoen.seurakunta@evl.fi

Diakoniapäivystys: Taloudellinen tuki MA-TI klo 9-11, puh. 0401942771

Luottamuksellinen keskustelu diakoniatyöntekijöiden nroihin (kts puh.nrot nettisivuilta)

Seurakunnan tiloissa järjestettävissä tilaisuuksissa, mukaan lukien kirkolliset toimitukset, on noudatettava ohjeistuksia hygieniasta ja turvaväleistä. Niissä on kasvomaskisuositus

Toimintaa sosiaalisessa mediassa:

Facebook: Ilmajoen seurakunta, Lapset ja perheet Ilmajoen seurakunta, Wanha

Instagram: ilmajoensrk, wanhailmajoensrk

YouTube: Ilmajoen seurakunta, kanavalla myös jumalanpalvelukset suorana

Käsityökamarin aloitus vasta helmikuulla!

TIISTAI 25.1.

Klo 11-13 Tiistairuokailu noutoruoka, seurakuntakeskuksen pihalta. Noutoruokana 7.2. asti!

Torstai 27.1.

Klo 11 Diakoniatyöntekijä tavattavissa Akin pajalla, Rintakallio

Klo 19 Veisumessu, Kirkko/YouTube. Syväniemi, Iso-Oja, musiikista vastaa nuoret seurakuntalaiset. Laulut Nuoren srk:n veisuja. Aiheena ihmeet.

perjanTAI 28.1.

Klo 18.30 Sanan äärellä, Kirkonkulma, Raamatun lukua ja päivän tekstistä keskustelua

sunnuntai 30.1. Jeesus auttaa hädässä

Klo 10 Messu, kirkko, Maria Talola, Iso-Oja. Striimaus suorana YouTube -kanavalle.

Messun jälkeen klo 11.30 ehtoollishartaus, jolloin mahdollisuus käydä vielä ehtoollisella.

MAANANTAI 31.1.

Klo 13 Huissin SLEY:n osaston vuosikokous ja hartaushetki Eila Rintamäellä. Ari Juupaluoma

TIISTAI 1.2.

Klo 11-13 Tiistairuokailu noutoruoka seurakuntakeskuksen pihalta.

LAPSET JA PERHEET

Perhetoiminta toistaiseksi tauolla. Seuraa varhaiskasvatuksen somea FB:ssa tai Instassa.

päivystys

Papit tavoitettavissa puh. 040-194 2770

Diakoniapäivystys: Taloudellinen tuki

MA-TI klo 9-11, puh. 040-194 2771.

Luottamuksellinen keskustelu puhelimitse suoriin numeroihin (katso nettisivuilta).

Kirkkoherra virkavapaalla 30.1.2022 asti

Ilmajoen historia osa 3, adressit ja kastekynttilät myynnissä srk-toimistossa, käteismaksu

nuoret wanhalla

Facebookissa: Wanha, Ilmajoen seurakunta

Instagram: wanhailmajoensrk

Seurakunnan somekanavat löydät tästä linkistä.

Kirkolliset toimitukset hoidetaan poikkeusjärjestelyin. Lisätietoa papeilta ja seurakuntatoimistosta

Herättäjä-Yhdistyksen verkkoseurat osoitteessa www.facebook.com/herattaja torstaisin klo 19.

Sansan Toivonverkko tukena poikkeusoloissa: sansa.fi/toivonverkko

Uudistuneen EU:n tietosuoja-asetuksen vuoksi emme julkaise enää kastettujen, kuulutettujen ja kuolleiden nimiä netissä. Perheuutiset löytyvät kuitenkin tavalliseen tapaan yhä Ilmajoki-lehden kirkollisista ilmoituksista.