Uusimmat seurakuntauutiset

21.5.2020 10.47

Seurakuntauutiset julkaistaan myös keskiviikkoisin Ilmajoki-lehdessä.

Kirkkoherranvirasto avoinna ma-ke klo 9-14, p. (06) 424 0410, yhteydenotot puhelimitse tai sähköpostilla ilmajoen.seurakunta@evl.fi

Diakoniapäivystys puhelimitse 040 194 2771, taloudellinen tuki ma-ti klo 9- 11, luottamuksellinen keskustelu ma-pe 9-16

MAANANTAI 10.8.

Klo 15-18 välisenä aikana Kouluun lähtevien siunaus kirkossa. Seurakuntakeskuksessa kahvit/mehut ja ohjelmaa.

TIISTAI 11.8.

Klo 11-13 Tiistairuokailu Leipäsalissa. Koronan vuoksi huomioitava erityiset ohjeistukset kuten hyvä käsihygienia ja turvavälit. Tulethan vain terveenä.

Klo 19 Hautausmaakierros ”Naisten elämää” Ilmajoen oppaat. Lähtö tapulin luota.

TORSTAI 13.8.

klo 11 Diakoniatyöntekijä tavattavissa Akin Pajalla, Rintakallio

SUNNUNTAI 16.8. Etsikkoaikoja

Klo 18 Messu kirkossa. HUOM! Aika. Haavisto, Syväniemi, Pekkanen. Oma virsikirja mukaan.

TIISTAI 18.8.

Klo 11-13 Tiistairuokailu Leipäsalissa Koronan vuoksi ohjeistuksia mm. hyvä käsihygienia, turvavälit. Tulethan vain terveenä!

Klo 19 Hautausmaakierros ”Naisten elämää” Ilmajoen oppaat. Lähtö tapulin luota.

KESKIVIIKKO 19.8.

Koskenkorvan läntinen diakoniapiiri Ala-Ilkan kesämökillä. Yhteislähtö Koskenkorvan seurakuntatalon pihasta klo 13.

LAPSET JA PERHEET TOIMINTA ALKAA VIIKOLLA 34

Vauva- ja taaperokerhot maanantaisin klo 13-15 Tuomi-Ahossa ja torstaisin (20.8. alkaen) klo 13-15 Kirkonkulmassa

Perhekerhot tiistaisin klo 9:30-11:30 Kirkonkulmassa, Koskenkorvan seurakuntatalolla ja seurakuntakoti Tuomi-Ahossa.

Perhetuvat torstaisin (20.8.alkaen) klo 9:30- 11:30 Kirkonkulmassa ja seurakuntakoti Tuomi-Ahossa

Papit ovat tavoitettavissa puhelimitse numerosta 040 194 2770.  Papit toimittavat tarvittaessa myös yksityisen ehtoollisen.

Diakoniapäivystys puhelimitse 040 194 2771 taloudellinen tuki ma-ti klo 9- 11, luottamuksellinen keskustelu ma-pe 9-16

Toimintaa sosiaalisessa mediassa:

Facebook: Ilmajoen seurakunta, Lapset ja perheet Ilmajoen seurakunta, Wanha,

YouTube: Ilmajoen seurakunta, kanavalla myös jumalanpalvelukset suorana

Instagram: Ilmajoensrk, wanhailmajoensrk

Seurakunta tuottaa keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 18 Toivon sanoja sosiaaliseen mediaan. Seurakunnan somekanavat löydät tästä linkistä.

Kirkolliset toimitukset hoidetaan poikkeusjärjestelyin. Lisätietoa papeilta ja kirkkoherranvirastosta.

********************************************************************************************************************

Herättäjä-Yhdistyksen verkkoseurat osoitteessa www.facebook.com/herattaja torstaisin klo 19.

Sansan Toivonverkko tukena poikkeusoloissa: sansa.fi/toivonverkko

Uudistuneen EU:n tietosuoja-asetuksen vuoksi emme julkaise enää kastettujen, kuulutettujen ja kuolleiden nimiä netissä. Perheuutiset löytyvät kuitenkin tavalliseen tapaan yhä Ilmajoki-lehden kirkollisista ilmoituksista.