Uusimmat seurakuntauutiset

6.4.2020 09.41

Seurakuntauutiset julkaistaan myös keskiviikkoisin Ilmajoki-lehdessä.

Kirkkoherranvirasto avoinna ma-ke klo 9-14, p. (06) 424 0410, yhteydenotot ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla ilmajoen.seurakunta@evl.fi

Diakoniatoimisto toistaiseksi suljettu. Yhteydenotot puhelimitse 040 194 2771 (taloudellinen tuki ma-ti 9-11 ja luottamuksellista keskustelua arkisin klo 9-11.

SUNNUNTAI 5.4. Kunnian kuninkaan alennustie

Klo 10 Sananjumalanpalvelus pidetään ei-julkisena tilaisuutena. Läsnä vain jumalanpalveluksen toimittajat Syväniemi, Siekkinen, Setälä. Jumalanpalvelus lähetään suorana Ilmajoen seurakunnan YouTube -kanavalla.

MAANANTAI 6.4.

Klo 18 G.B, Pergolesi: Stabat mater, konsertti. Kirkkomusiikkiteos Marian murheesta poikansa ristin juurella  Ilmajoen seurakunnan YouTube -kanavalla.

TIISTAI 7.4.

Klo 18 Musiikillinen iltahartaus  Ilmajoen seurakunnan YouTube -kanavalla

KESKIVIIKKO 8.4.

Klo 18 Lasten pääsiäishartaus  Ilmajoen seurakunnan YouTube -kanavalla

TORSTAI 9.4.

Klo 18 Kiirastorstain jumalanpalvelus järjestetään ei-julkisena tilaisuutena. Läsnä vain jumalanpalveluksen toimittajat Siekkinen, Haavisto, Setälä.  Jumalanpalvelus lähetään suorana Ilmajoen seurakunnan YouTube -kanavalla

Ilmajoen kirkko on avoinna ma-la klo 16-18 sekä sunnuntaisin klo 11-13 hiljentymiseen ja yksityiseen rukoukseen. Paikalla on seurakunnan työntekijöitä keskustelua ja sielunhoitoa varten.

Ilmajoen seurakunta on siirtynyt poikkeusjärjestelyihin ja koronaviruksen hillitsemiseksi on päätetty luopua toistaiseksi seurakunnan kaikista kokoontumisista lukuun ottamatta kirkollisia toimituksia, jotka hoidetaan poikkeusjärjestelyin.

• Diakoniapäivystystä ei järjestetä. Päivystysasiat ja ajanvaraukset puhelimitse p. 040 194 2771; taloudellinen tuki ma-ti 9-11, luottamuksellista keskustelua arkisin klo 9-16
  • Papit tavoitettavissa: Jos koet kaipaavasi keskusteluapua tai sielunhoitoa, seurakunnan papit ovat tavoitettavissa puhelimitse. 040 194 2770. Papit toimittavat myös tarvittaessa yksityisen ehtoollisen.

Toimintaa sosiaalisessa mediassa:

Toiminnan keskeytysaikana teemme seurakuntalaisille suunnattua materiaalia ja hartauksia Ilmajoen seurakunnan somekanaviin. Seurakunnan somekanavat löydät tästä linkistä.

Seurakunta tuottaa joka päivä klo 18 Toivon sanoja sosiaaliseen mediaan, YouTubeen ja Instagramiin.

********************************************************************************************************************

Herättäjä-Yhdistyksen verkkoseurat osoitteessa www.facebook.com/herattaja torstaisin klo 19 (ei kiirastorstaina).

Sansan Toivonverkko tukena poikkeusoloissa: sansa.fi/toivonverkko

Uudistuneen EU:n tietosuoja-asetuksen vuoksi emme julkaise enää kastettujen, kuulutettujen ja kuolleiden nimiä netissä. Perheuutiset löytyvät kuitenkin tavalliseen tapaan yhä Ilmajoki-lehden kirkollisista ilmoituksista.